DUYURU
Butik Pastacılık Kursu
* Butik Pastacılık alanında öğrenmeniz gereken tüm temel teknikleri ve ürünleri içerir. Bu ürünleri aynı hafta içerisinde, bir üretim planı oluşturarak, profesyonel adımlarla nasıl oluşturacağınızı uygulamalı olarak gösterilmesi amaçlanmaktadır. Eğitim bittiğinde kursiyerler kendi pastalarını yapabilecek seviyeye gelmiş olacaklardır.
* Temel seviyede pandispanya yapımı ve pişirme tekniği, pastacı kreması ve şeker hamuru ile pasta süsleme tekniklerini öğrenerek evde kendisi ve sevdikleri için pasta yapmak ve dekore etmek isteyenler için uygun bir eğitim amaçlanmaktadır.
* Kesin kayıt için IBAN NO : TR550001200978500006000074 (Halk Bankası Yozgat Şubesi , Alıcı : Bozok üniv.dön.ser.işl.müd.)
* Kayıt olmak için TIKLAYINIZ
12.07.2024